SECURITATE SI SANATATE IN MUNCA (SSM)
Adria Expert va ofera solutii viabile si profesionale de securitate si sanatate in munca (SSM) adaptate fiecarui client...
EVALUARE RISCURI PROFESIONALE
O evaluare de risc profesional este o examinare atenta a ceea ce ar putea cauza vatamari oamenilor astfel incat sa se poata lua masuri...

EXPERT ACADEMY - Platforma dezvoltata de ADRIA EXPERT

Image

EVALUARE RISCURI PROFESIONALE

Evaluarea riscurilor profesionale reprezinta un instrument important ce demonstreaza aplicarea directivelor de prevenire a accidentelor la nivelul companiei. Inainte de realizarea unei evaluari de risc profesional, compania trebuie sa indeplineasca cerintele minime de securitate si sanatate in munca conform legilor in vigoare.

Evaluarea riscurilor profesionale trebuie sa acopere fiecare activitate si post dintr-o companie. O evaluare de risc profesionala ajuta la imbunatatirea continua a conditiilor de munca.

evaluare riscuri psihosociale
EVALUARE RISCURI PSIHOSOCIALE
Evaluare riscurilor psihosociale sunt generate de conceperea, organizarea și gestionarea precara a activitatii, precum si de un context social necorespunzator la locul de munca si pot avea efecte negative pe plan psihologic, fizic sau social, precum stresul la locul de munca, epuizarea sau depresia.
evaluare riscuri ergonomice
EVALUARE RISCURI ERGONOMICE
evaluare a riscurilor ergonomice cu un nivel ridicat de calitate trebuie sa corespunda sarcinilor efectuate zilnic de catre lucratori. Evaluarea riscurilor ergonomice trebuie sa fie adecvata si suficienta dar ar trebui sa cuprinda întreaga companie.
evaluare riscuri securitate fizica
EVALUARE RISCURI SECURITATE FIZICA
Analiza de risc la securitatea fizica se efectueaza de catre experti autorizati, denumiti evaluatori de risc la securitate fizicaEvaluarea de risc la securitatea fizica incheie prin completarea unei grile de calcul a riscului si realizarea unui raport de evaluare si tratare ale riscului.

EVALUARE RISCURI SSM

Evaluarea riscurilor SSM trebuie sa fie conceputa intr-un mod sistematic pe baza unei metodologii logice. Evaluarea riscurilor SSM intr-o companie trebuie sa fie completa si sa ofere solutii alternative pentru combaterea riscurilor profesionale si sa stabileasca prioritatea masurilor de prevenire.

Pastrarea rapoartelor si fiselor legate de evaluarea de risc SSM reprezinta o buna practica la securitatea si sanatatea in munca ce are ca scop analiza si asigurarea starii de sanatate din unitate.

evaluare risc la incendiu
EVALUARE RISC LA INCENDIU
Evaluarea riscului de incendiu reprezintă procesul de estimare și cuantificare a riscului asociat unui sistem, denumit în continuare risc de incendiu existent, determinat pe baza probabilității de producere a incendiului și a consecințelor evenimentului respectiv, precum și de comparare a acestuia cu un nivel limită prestabilit.
evaluare riscuri profesionale
EVALUARE RISCURI PROFESIONALE
Evaluare riscurilor psihosociale care sunt generate de conceperea, organizarea și gestionarea precara a activitatii, precum si de un context social necorespunzator la locul de munca si pot avea efecte negative pe plan psihologic, fizic sau social, precum stresul la locul de munca, epuizarea sau depresia.

AUDIT in domeniul SSM si PSI-SU

Auditul in domeniul securitatii si sanatatii in munca (SSM) si situatii de urgenta (PSI-SU) este esential pentru o companie de stat sau privata. 
Cu o experienta de peste 16 ani, specialistii nostri folosesc instrumente proprii pentru efectuarea auditului SSM-SU, instrumente bazate pe legislatia nationala si internationala.
Dupa realizarea unui audit complet al firmei dumneavoastra va putem oferi serviciile ce vor indeplini obligatiile privind protectia muncii si situatii de urgenta precum si respectarea altor normative adiacente.

studii de risc hazop hazid fmea lopa sil

APLICATII SSM - REALIZATE PENTRU AFACEREA TA!

Aplicatia MERP MANAGER
Aplicatia FMEA LOPA
Aplicatia HAZOP HAZID
Aplicatia AUDIT SSM
prevenirea si stingerea incendiilor psi
PREVENIREA SI STINGEREA INCENDIILOR
Prevenirea si stingerea incendiilor PSI este obligatorie, conform legislatiei in vigoare, pentru toate companiile, institutiile sau organizatiile din Romania pentru protectia persoanelor si a bunurilor companiei impotriva incendiilor.
servicii psi situatii de urgenta su
SERVICII PSI - SITUATII DE URGENTA
Respectarea, conform cerintelor legale, a cerintelor privind Situatii de Urgenta: PSI si Protectia Civila, conduce la reducerea riscului de incendiu si a accidentelor de munca. Documentatia trebuie sa tina cont de particularitatile fiecarei locatii.
securitate si sanatate in munca ssm
SECURITATE SI SANATATE IN MUNCA - SSM
Respectarea obligatiilor legale privind securitatea si sanatatea in munca SSM este esentiala pentru prevenirea accidentelor de munca, dar si pentru evitarea amenzilor usturatoare. Un loc de munca sigur duce la cresterea productivitatii muncii.

APLICATII SSM - REALIZATE PENTRU AFACEREA TA!

Aplicatia QEC
Aplicatia SITE MANAGER
Aplicatia HAZOP HAZID
softuri ssm