CE INSEAMNA PROTECTIA MUNCII?

Indiferent de meseria sau de activitatea desfasurata, toti angajatii sunt supusi unor riscuri profesionale. Riscuri ce trebuiesc limitate cu ajutorul unor masuri pe care angajatorii si angajatii trebuie sa le respecte conform legislatiei in vigoare.

Protectia muncii sau securitatea si sanatatea in munca face referire la masurile ce trebuie luate in asa fel incat accidentele si imbolnavirea angajatilor sa fie tinute sub control. Potrivit Legii 319/2003 securitate si sanatatea in munca (protectia muncii) inseamna un ansamblu de activitati institutionalizate avand ca scop asigurarea celor mai bune conditii in desfasurarea procesului de munca, apararea vietii, integritatea fizica si psihica si sanatatea angajatilor si a altor persoane participante la procesul de munca

Scopurile protectiei muncii sunt mentinerea sanatatii si a capacitatii de munca a angajatului prin atingerea unui nivel cat mai inalt de siguranta. Odata cu stabilirea normelor de securitate si sanatate in munca sau implementat si sanctiuni, atat pentru angajatorii cat si pentru angajatii care nu respecta normele de protectie a muncii.

SERVICII PROTECTIA MUNCII - SECURITATE SI SANATATE IN MUNCA

SSM: Securitate si Sanatate in Munca
evaluare riscuri profesionale, ssm
servicii psi
servicii situatii de urgenta, su
studiu de risc fmea lopa hazop hazid sil
evaluare riscuri ergonomice

IMPORTANTA SERVICIILOR SSM - PROTECTIA MUNCII

Atunci cand angajatii isi desfasoara activitatea in siguranta, productivitatea companiei ca creste si toti angajatii vor fi in stare sa-si indeplineasca sarcinile. Respectarea normelor de protectia muncii este benefica si pentru bugetul companiei dar si pentru prevenirea accidentelor de munca si a imbolnavirilor profesionale.

Serviciile SSM si toate demersurile necesare atat potrivit legii cat si din punct de vedere profesional sunt obligatorii pentru orice companie.

Avand parte de servicii SSM si de un dosar SSM complet, ai siguranta ca in urma unor accidente de munca ati facut toate demersurile legale pentru protectia muncii.

ADRIA EXPERT va ofera servicii in domeniul SSMsituatii de urgenta - SU si servicii PSI fiind abilitata de Ministerul Muncii.

Ne ocupam de tot ce aveti nevoie pentru protectia munciisecuritate si sanatate in munca - SSM si situatii de urgenta - SU, de la dosare SSM la echipamente PSI pana la cursuri de formare protectia muncii.