SECURITATE SI SANATATE IN MUNCA (SSM)
Adria Expert va ofera solutii viabile si profesionale de securitate si sanatate in munca (SSM) adaptate fiecarui client...
EVALUARE RISCURI PROFESIONALE
O evaluare de risc profesional este o examinare atenta a ceea ce ar putea cauza vatamari oamenilor astfel incat sa se poata lua masuri...

SEMNALIZAREA SSM

Plan de evacuare

Adria Expert va sta la dispozitie pentru intocmirea Planului de evacuare, obligatoriu in orice societate comerciala (de stat sau privata)

Preturi:
– 17,85 EUR/buc, format A4
– 23,80 EUR/buc, format A3

Preturile includ:
– plan de evacuare tip A4 sau A3
– manopera de prelucrare computerizata a planului de evacuare
– manopera si consumable necesare pentru tiparirea si plastifierea planselor

Nota: preturile nu includ TVA
Folosirea indicatoarelor este obligatorie si prevazuta prin lege, fie ca aceste indicatoare sunt de informare, avertizare, interzicere, obligativitate, paza si stingerea incendiilor, prim ajutor sau transporturi si comunicatii. Aceste indicatoare sunt stabilite prin legislatia din tara, dar si prin directive din Comunitatea Europeana ce trebuie respectate, avand in vedere faptul ca Romania a adoptat sistemul european de semne si simboluri utilizate in activitatile economice.

ADRIA EXPERT
va pune la dispozitie intreaga gama de indicatoare de securitate de care aveti nevoie, in functie de specificul activitatii desfasurate.

SOLICITA OFERTA pentru a beneficia de DISCOUNT in functie de cantitatea comandata!